Kinuskileipomo Tiinan herkku

Kategoria: Pikkuleivät Nähty 12381 kertaa
 
29.10.2013
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIHanna-Tädin kookoskakut


En tykkää seurata ohjeita joka kerta niin kovin tarkasti ja on kiva myös kokeilla joskus jotain uutta. Tällä kertaa kokeiluun pääsi kermainen kookosmaito johon olen jo ruuanlaitossa päässyt tutustumaan mutta itse leipomisessa tuo oli uusi tuttavuus minulle.

200  g   Voita
3       dl   Sokeria
2       dl  Kookoskermaa
3       dl  Perunajauhoja
5,5  dl   Vehnäjauhoja
2       tl    Leivinjauhetta
1       tl    Kardemummaa

TEE NÄIN:


1.  Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Sulata voi ja anna hetki jäähtyä
3. Sekoita sokeri ja kookoskerma rasna joukooon ja lisää kuivat aineet sekoita tasaiseksi taikinaksi.
4. Anna taikinan jähmettyä jaakaapissa n.1H
5. Leivo taikinasta tankoja ja jaa ne yhtä suuriin paloihin. Pyörittele palat palloiksi kämmenten välissä.
6. Nosta pallot leivinpaperoidulle pellille. Paista 200 asteessa 10 minuuttia, kunnes Hanna-tädin kakut ovat vaalean ruskeita.