18.1.2016
5 dl vettä
½ pkt Hiivaa
11 dl Vehnäjauhoja
1 rkl Hienoa merisuolaa
1 dl Valkoviiniä
1½ dl Oliiviöljyä
oliiveja
Fetaa
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Liota hiiva käden lämpöiseen veteen. Sekoita suola ja jauho keskenään suuressa! kulhossa ja tee keskelle monttu. Kaada monttuun vesi ja sekoittele taikinaksi. Lisää vuorotellen öljyä ja valkoviiniä. Alusta n. 5 min Laita taikina yön ajaksi jääkaappiin kelmulla peitettyyn astiaan.
Levitä taikina pellille voidellun leivinpaperin päälle ja anna kohota 2h.
tee leipään koloja ja täytä osa koloista paloitelluilla oliiveilä, auronkokuivatulla tomaatilla ja fetalla. Pirskottele päälle öljyä. ja lopuksi kuivattua tai tuoretta rosmariiniä. Paista uunissa 200 asteessa n. 30min. Sivele päälle oliiviöljyä. Nautitaanlämpimänä esim kylmän maidon kanssa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Herkullisen näköistä! 🙂 Itse en ole tätä herkkua koskaan vielä itse tehnyt, tässäpä hyvä ohje.