21.10.2016
Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1½ dl Sokeria
1½ dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta
1. Sekoita leivinjauhe perunajauhoihin.
2. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää jauhot varovasti taikinaan käännellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
4. paista 225 asteessa n.8min
5. Kumoa hieman jäähtynyt pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista leivinpaperi varovasti.
6. Sekoita mascarpone ja marmeladi. Levitä pohjan päälle ja kääri rullalle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Minun vanhempieni pihasta löytyy monta metriä aronia puskaa koska nuo puskat toimivat raja aitana naapuriin! Vaan eipäs ole tullut mieleen laittaa aronia kääretorttuun .Monet kerrat olemme ihmetelleet että mitä tekisimme sille Marja määrälle! Nyt löytyi yksi mahdollisuus lisää.
On muuten erittäin kauniin värinen raita tortussa! 🙂