koristeluun valkosuklaata
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon jauhot ja kaurahiutaleet.
Painele taikina suorakaiteeksi/neliöksi joko neliskulmaiseen vuokaan (20cm) tai uunipellille.
Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
Kuumenna kinuskitäytteen ainekset kattilassa jatkuvasti sekoittaen, ettei seos pala pohjaan.
Kiehauta miedolla lämmöllä ja anna poreilla 3-4 minuuttia, kunnes seos on sakeaa.
Kaada kinuskitäyte jäähtyneen pohjan päälle.
Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa erikseen mikrossa.
Kaada maitosuklaa hieman jäähtyneen karamellitäytteen päälle ja koristele valkosuklaalla.
Leikkaa jäähtyneenä neliöiksi.
Hei Kinuskiemo ja kiitos ihanasta kommentistasi. Nämä todella ovat makeita ja ihanan rapsakka pohja vs. pehmeä kinuski ovat pettämätön yhdistelmä. 🙂
Painelin taikinan noin 20x20cm neliöksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Vuoka olisi kieltämättä ollut parempi, sillä pohjataikina oli todella kuivaa ja reunapalaset hieman murentuivat kinuskia levitettäessä (vuoassa reuna ei ehkä olisi päässyt liikkumaan ja murenemaan samalla tavalla). Tästä määrästä tuli kuvassa näkyvät 14 palaa plus ei niin kauniit reunapalaset eli yhteensä n. 20-25 kpl.