5.7.2016
Tee näin:
Kuumenna kahvi ja maito liedellä kuumaksi. Lisää suklaata vähitellen. Kun suklaa on sulanut, lisää voi ja sokeri pienissä erissä. Lisää munat. Lisää vehnäjauho ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi. Pilko pähkinät pieneksi ja lisää taikinaan. Paista 175 asteessa uuni pellillä. Alkuperäisestä ohjeesta oli jäänyt paistoaika pois, mutta itse paistoin pohjaa n. 15 min.
Suklaamoussetäyte:
Koristelu:
Tee näin:
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Pilko suklaa pieneksi ja laita kulhoon. Kuumenna kerma ja kardemumma. Siivilöi sitten kardemumma pois ja lisää liotetut liivatelehdet. Kaada vähitellen suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi. Laita kylmään. Vaahdota kylmettynyt seos ja laita pursotinpussiin.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan ja lisää täytettä ja kokoa kerrokset. Anna kakun jähmettyä hetki kylmässä ja leikkaa sitten levystä pieniä neliöitä. Pursota täytettä jokaisen neliön päälle ja ripottele rouhittua pähkinää koristeeksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Mahdottoman herkullisen näköisiä! 🙂
Minä katselin myös silloin sitä koko Suomi leipoo ohjelmaa ja sieltä tuli todella mukavia ohjeita kokeiluun!