18.11.2015
Kakkutikkarimassa:
300 g Red Velvet-kakkua (tein Kinuskikissan ohjeella)
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
2 rkl voita
Kuorrutus:
200g maitosuklaata
suklaanappeja
mustaa ja vaaleaa sokerimassaa tai valkoista sokerimassaa ja mustaa ja vaaleahkoa pastaväriä.
valmista sokerikuorrutetta tuubista
Murenna Red Velvet-kakku kulhoon ja sekoita se tuorejuuston, tomusokerin sekä pehmeän voin kanssa tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta palloja (n. 20 kpl) ja laita jääkaappiin jähmettymään. Sulata maitosuklaa. Kasta tikku ensin suklaaseen ja upota se sitten noin puoleen väliin palloa. Kuorruta sitten koko pallo suklaalla lusikka tarvittaessa apuna käyttäen. Paina suklaanapit korviksi ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Pyörittele vaaleasta sokerimassasta pieniä palloja ja litistä ne soikioiksi. Näistä tulee nallen kuono. Liimaa soikiot sokerikuorrutteella jähmettyneeseen kakkutikkariin. Pyörittele mustasta sokerimassasta pieniä palloja, jotka liimataan sokerikuorrutteella silmiksi ja nenäksi.
Nämä Nalle-popsit voi valmistaa etukäteen pakastimeen ja ottaa sulamaan jääkaappiin vasta juhlapäivänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Kiitos ihanista kommenteista! Kyllä mukaan mahtui muutama nalle luppakorvakin, mutta ei se makua haitannut. 🙂