22.10.2015
Taikina:
2 kananmunaa
2½ dl sokeria
2 banaania
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g voita
2½ dl vehnäjauhoja
kanelia
Sulata voi ja muussaa banaanit. Sekoita kaikki aineet isolla lusikalla tai nuolijalla kulhossa. Laita sekaan kanelia oman maun mukaan. Voitele ja korppujauhota vuoka, kaada taikina vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan (itselläni riitti n. 50 min). Kokeile kakun kypsyyttä tikulla, kypsästä kakusta ei jää taikinaa tikkuun. Anna kakun jäähtyä ennen kumoamista.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Todella hyvää oli jo tummuneista banaanista. Laitoin 2 tl kanelia❤️
Kakku loppui jo seuraavana aamuna😋