3.6.2015
Täyteläinen raaksuklaa-moussekakku:
(20cm vuoka)
n. 8-10:lle
Pohja:
2 ½ dl Saksanpähkinöitä
1 ½ dl kuivattuja taateileita TAI 8 tuoretta taatelia
1 rkl raakakaakaojauhetta
pieni ripaus suolaa
(itse lisäsin: 1 sitruunan kuori, ja n. 2rkl puristettua mehua!)
Täyte:
3 kypsää avokadoa
1 prk omena-mangososetta(P&S-myymälä!)
TAI 2 kypsää mangoa
1 1/4 dl raakakaakaojauhetta
3 rkl hunajaa
1tl Ceylon-kanelia
ripaus suolaa
½ dl kaakaovoita TAI Kookosöljyä (itse käytin Lime-kookosöljyä! P&S-myymälästä!)
Valmistus:
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä