30.7.2015
Kardemummajäätelö, mansikoilla
4 annosta
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kardemummaa
3 dl kuohukermaa
Haluamasi määrä mansikoita. (n. 1½-2dl)
Valmistus:
Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa munankeltuaiset ja siirappi vaahdoksi. Lisää kardemumma.
Huuhtele vispilät. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi.
Sekoita valkuais -ja kermavaahto, keltuaisvaahtoon.
Pilko mansikat ja sekoittele vaahdon joukkoon.
Kaada seos muovipussilla vuorattuun vuokaan, laita pakkaseen.
Jäätelö on valmista nautittavaksi 5 tunnin kuluttua.
HUOM! Jäätelö jää pehmeäksi, eikä ole yhtä kovaa kuin kaupan jäätelö!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2557 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
nalamuru: En huomannut. täytyypi lisätä! =) Kiitos!