30.7.2015
Kardemummajäätelö, mansikoilla
4 annosta
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kardemummaa
3 dl kuohukermaa
Haluamasi määrä mansikoita. (n. 1½-2dl)
Valmistus:
Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Vatkaa munankeltuaiset ja siirappi vaahdoksi. Lisää kardemumma.
Huuhtele vispilät. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi.
Sekoita valkuais -ja kermavaahto, keltuaisvaahtoon.
Pilko mansikat ja sekoittele vaahdon joukkoon.
Kaada seos muovipussilla vuorattuun vuokaan, laita pakkaseen.
Jäätelö on valmista nautittavaksi 5 tunnin kuluttua.
HUOM! Jäätelö jää pehmeäksi, eikä ole yhtä kovaa kuin kaupan jäätelö!!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
nalamuru: En huomannut. täytyypi lisätä! =) Kiitos!