9.10.2015
Mangojuustokakku, pohjaton:
20cm irtopohjavuoka
5 dl kuohukermaa
1 prk mangotuorejuustoa
1 prk (5dl) Bonne mangososetta (jätä noin 2-3rkl päälle!!)
100g valkosuklaata
vaniljasokeria
7 liivatetta
2-3 rkl vettä
Päälle:
Vadelmia
Mehiläisen siitepölyä
Kukkasia
Valmistus:
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaniljasokeri.
Vatkaa tuorejuusto ja mangosose keskenään sekaisin, yhdistä kermaan.
Sulata valkosuklaa, lisää kerman joukkoon.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää liivatteet.
Lisää liivateseos täytteeseen, kokoajan vatkaten.
Kaada täyte vuokaan, halutessasi marmoroi pinta.katso tästä!
Laita jääkaappiin hyytmään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli.
Koristele pinta vadelmilla, mehiläisen siitepölyllä tai kukkasilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitokset kaikille ihanista kommenteista! =)
Piperrys: Totta! 🙂
Maris: Itsekin käytin ekaa kertaa! =) Ostin itse Kärkkäisiltä, kun Voimaruoan tuotteet oli -50%. =)
Mari-johanna: Kiitos, mango on kyllä yks lempi raaka-aineista, ainakin juustokakuissa. Se antaa niin raikkaan ja hyvän maun. Ja värin, ei tarvitse väriaineita!(itse en koskaan käytä väriaineita, vaan ihan marjoista, ym. hankin värin kakkuun!)