8.7.2015
Gluteenittomat Browniet:
20x20cm vuoka TAI 20cm irtopohjavuoka
Pohja:
2 ½ dl Maapähkinävoita
1 1/4 dl raakakaakaojauhetta
1 ½ dl ranskankermaa
2 kananmunaa
½ tl soodaa
½ tl omenaviini etikkaa
2rkl hunajaa
1 ½ dl pähkinöitä, esim: pekaani, saksanpäkinä, cashew, manteli.
Päälle:
2rkl tummasuklaa hippuja/pisaroita
Pekaanipähkinöitä
Valmistus:
- Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen ja vuoraa leivinpaperilla n. 20cmx20cm kokoinen vuoka TAI irtopohjavuoka.
- Rouhi pähkinät veitsellä pieneksi. Sekoita kaikki ainekset sekaisin, suklaata ja pekaanipähkinöiä lukuunottamatta. Tarkista makeus.
- Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Ripottele päälle suklaa hiput/pisarat ja Pekaani.
- Paista 180 asteessa, n. 15 min. HUOM! Saa jäädä keskeltä vähän höllyväksi/raa’aksi!
- Maistuu seuraavana päivänä vielä mehevämmältä, jos maltat säästellä! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Onko käyttämäsi maapähkinävoi sokeriton? Tuleeko silloin tuosta määrästä hunajaa tarpeeksi makeutta, kun raakakaakao on todella kitkerää? 😊.. tuli vain mieleen. Tietysti makeus on jokaisen omassa mielessä sopiva 😆