11.9.2015
Amerikkalaiset suklaamuffinit:
24 isoa muffinia
400g voita
3dl sokeria
6 kananmunaa
6dl Jytte-jauhoa (vehnäjauhoja 9dl!!)
3rkl kaakaojauhetta
4tl leivinjauhetta
3dl maitoa
300g suklaata
(1rkl sitruunamehua)
Kuorrute:
1 prk Vaniljatuorejuustoa
1 prk Kuningatar-rahkaa
TAI
tomusokeria
Valmistus:
Lämmitä uuni 200-asteeseen.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen, kokoajan vatkaten.
Yhdistä jauhot, kaakao ja leivinjauhe.
Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen, kokoajan vatkaten. Lisää rouhittu suklaa. Sekoita
Jaa taikina paperivuokiin, leivinpaperoidun pellin päälle.
Paista 200-asteessa uunissa, keskiosassa, n. 18-20 min.
Anna muffineitten jäähtyä. Halutessasi sihtaa päälle tomusokeria.
Halutessasi, valmista kuorrutus: Sekoita tuorejuusto ja rahka sekaisin. Laita pursotinpussiin, ja pursota haluamasi koristelu.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Marja-Johanna: Kyllä, gluteenittomia jauhoja ovat.
Joo, tässä ohjeessa on 2/3 osa vehnäjauhojen määrästä.