17.3.2015
pohja:
250g grahamkeksin murusia
5 rkl sulatettua voita
140g suklaahippuja
Kuumenna uuni 170 asteeseen. Laita 22cm leveään neliskanttiseen vuokaan leivinpaperi, niin että paperi tulee hieman reunoista yli.
Yhdistä grahamkeksin muruset ja voi. Sekoita suklaahiput joukkoon.
Painele pohja vuokaan niin, että pohja nousee noin 2-3cm joka reunalta ylös. Paista 6 minuuttia ja anna jäähtyä.
Cookie Dough:
5 rkl huoneen lämpöistä voita
70g fariinisokeria
3 rkl kidesokeria
1/8 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
150g jauhoja
loraus maitoa
200g suklaahippuja
Vatkaa voi, fariinisokeri, sokeri, suola ja vaniljasokeri tasaiseksi. Lisää joukkoon jauhot ja tarvittaessa loraus maitoa, sekä suklaahiput. Valmista taikinasta n. 1 tl kokoisia palloja. Anna levätä sen aikaa kun teet juustokakun täytteen.
täyte:
300g tuorejuustoa
50g kidesokeria
1 iso muna
1 tl vaniljasokeria
Vatkaa tuorejuusto ja sokerit tasaiseksi. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina paistetun kuoren päälle. Painele cookie doughtit täytteen joukkoon ja
paista 170 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli ennen leikkaamista paloiksi.
Nautitaan maitolasin kera, kuten pipareiden kanssa tavallista!! 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Upean kuvan olet onnistunut ottamaan. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta.