26.1.2017
3 kpl valmiita torttutaikinalevyjä
Täyte:
2 dl kinkkusuikaleita
3 dl juustoraastetta
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
4 rkl kermaviiliä
2 rkl ketsuppia
ripaus mustapippuria ja pizzamaustetta
Päälle pepperoneja
Munaa voiteluun
– Kauli sulaneita torttutaikinalevyjä muutamia senttejä isommiksi
cof
– Sekoita täytteen aineet keskenään
– Levitä täyte levyjen päälle siten, että reunoille jää pari cm tyhjää
cof
– Voitele reunat, käännä reunat täytteen päälle ja painele haarukalla
– Voitele vielä näkyvät reunat munalla
– Paista 225 asteessa n. 15 min kypsiksi
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Näyttää hyvältä! 🙂
Juuri kuten Emo tuossa sanoi, eli nopeaa ja helppoa ekstraa vaikka ihan arki hulinoihin! 🙂