Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Mehukas suklaakakku ja kourrute

19.12.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14894_unnamed-281_600x600.jpg

260g tummaa suklaata
200g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
4rkl tummaa kaakaojauhetta
1,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa

Kuorrute:
150g tummaasuklaata
1 dl kermaa
1 rkl voita

– Sulata voi ja suklaa
– Vaahdota munat ja sokeri
– Lisää vaahtoon sulatettu voi ja suklaa
– Sekoita kuivat aineet, siivilöi varovasti joukkoon, älä enää vatkaa
– Jaa kahteen leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan tai yhteen suureen neliövuokaan
– Paista 175 asteessa n. 20-25 minuuttia, jos käytät yhtä isoa vuokaa, paistoaika on noin 40 -45 minuuttia. Tarkkaile paiston loppuvaihetta puutikulla. Kakku saa jäädä keskeltä jonkin verran raa´aksi, tällöin lopputulos on maukas ja mehukas.

– Valmista kuorrute. Laita kaikki kuorrute aineet kattilaan ja kuumenna kunnes seos kiiltää, älä keitä!
– Levitä kakun päälle ja anna hiukan jäähtyä

Kategoriat

Muut juhlapöydän kakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/fazer_logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2025/01/heirol_logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa