24.4.2014
n. 2 pellillistä marenkien koosta riippuen
4 kananmunan valkuaista
2,5 dl sokeria
3 maustemittaa etikkaa
2 tl vanilja sokeria
15 kpl Marianne karkkeja
– Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi
– Sekoita sokeri ja vanilja sokeri ja lisää vähitellen valkuaisvaahtoon, kokoajan vatkaten
– Lisää etikka ja mahdollinen väriaine
– Rouhi Marianne-karkit ja lisää massaan
– Pursota pellille
– Paista 100-asteessa 35 min., sammuta uuni, avaa uunin luukku ja jätä marengit uuniin jälkilämmölle
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Niin ja säilytys tietty ilmatiiviissä rasiassa. Marengit imee kosteutta ilmasta ja muuttuu sitkeiksi jos ne pitää huoneen lämmössä kauan. Tai ainakin tällä ohjeella. 😀