Kinuskileipomo

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut Nähty 24778 kertaa
 
01.01.2015
 
9 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIGeishakakku


Valmistettu 19 cm vuokaan

Pohja:

1 pötkö dominokeksejä
40g voita sulatettuna

Täyte:
1 prk Flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250g Mascarponetuorejuustoa
12 kpl Geisha-konvehteja murusina
4 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa kahvia

– Murskaa keksit, sulata voi, sekoita keskenään
– Taputtele irtopohjavuokaan, laita kylmään jähmettymään
– Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, rouhi Geishakarkit
– Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon mascarpone ja karkkirouhe
– Kuumenna kahvi mikrossa höyryäväksi, purista enimmät vedet pois liivatelehdistä ja liuota kahviin
– Kaada ohuena nauhana täytemassaan kokoajan vatkaten, kaada seos pohjan päälle
– Anna hyytyä jääkaapissa mieluiten yön yli ennen tarjoilua
– Poista vuoasta, koristele haluamallasi tavalla