8.7.2015
3dl sokeria
4,5 dl piimää tai kermaa
2tl ruokasoodaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
50 g sulatettua voita
1,5 rkl piparkakkumaustetta
( 1 rkl siirappia tai vaaleaa siirappia)
6dl Raparperia pilkottuna pieniksi paloiksi
Sekoita kaikki aineet puuhaarukalla tai lusikalla keskenään laita raperperit viimeisenä sekaan ja kaada voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. paista 175c noin 1 tunti minulla sai olla reilusti yli tunnin ennen kuin oli kypsää. Varmista kypsyys esim. coctailtikulla. Kumoa kakku pois vuoastaan. Sirottele päälle tomusokeria.
Minulla oli melko pieni kuivakakkuvuoka käytössä niin taikinaa jäi hieman yli laitoin loput taikinasta muffinipeltiin vuokiin niin tuli kakun lisäksi 7 muffinssia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiva kuulla Ari Pekka että olet tykännyt 🙂