11.8.2015
12kpl
400g murotaikinaa (pakaste)
400g kermaviiliä tai maitorahkaa
1dl vaniljakreemijauhetta ja 3dl vettä
4dl mustikoita
Valmista vaniljakreemi sekoittamalla kylmä vesi ja kreemijauhe keskenään vispilän keskiteholla noin 5 minuuttia. Anna kreemin tekeytyä hetki.
Sulata murotaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele murotaikina silikonisten muffinivuokien pohjalle ja reunoille niin että muodostuu kuppi. voit käyttää myös muffinipeltiä ja siihen laittaa paperisia vuokia.
Valmista mustikka täyte sekoittamalla keskenään kermaviili ja vaniljakreemi. Kaada täytteen sekaan mustikat ja sekoita varovasti lusikalla. Laita täytettä muffinivuokiin niin että kupit täyttyvät. Minulla jäi hieman täytettä kulhon pohjalle niin söin sen pois sellaisenaan.
Paista 200 c asteisessa uunissa noin 30 minuuttia niin että pinnassa on hieman väriä. Anna mustikkakuppien jäähtyä ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään muutamaksi tunniksi. Nämä ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä