16.3.2015
Pohja:
2dl vehnäjauhoja
2dl kaurahiutale
1dl ruisjauho
1rkl pellavansiemeniä
1tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
0,75dl rypsiöljyä
1,5dl vettä
Täyte:
4 keskikokoista tomaattia
150g purkki basilika mozzarella juustoa ( sellaisia pieniä palleroita)
2,5 dl pippuriruokakermaa
1-2 kananmunaa
Basilikaa tuoreena (minä ostin vahingossa kaupasta thai basilikaa ja sekin sopi hyvin.)
Valmista pohja: Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon vesi ja öljy ja painele taikina voidellun piirakkapohja vuoan pohjalle ja reunoille.
Siivuta tomaatit ja lisää pohjan päälle. Laita sinne tänne mozzarella palloja, jotka on puolitettu. Revi basilikan lehtiä sinne tänne piirakan sekaan. Sekoita kananmuna ruokakerman sekaan ja kaada piirakan päälle. Paista 200 c uunissa noin 30 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos Mari-johanna. oli kyllä hyvää.