19.7.2016
Mango mousse
2dl mangososetta (1 mango)
2dl vispikermaa
1dl tomusokeria
180 g maustamatonta tuorejuustoa
Jos et käytä valmista mangososetta niin kuori ja viipaloi mango. Laita mangon palat kattilaan ja laita vettä niin että palat peittyvät. Keitä kunnes mangot ovat kypsiä. Ota hieman keitin vettä talteen ja kaada loput keitin vedet pois. Soseuta mangot ja kaada pieni määrä keitin vettä sekaan samalla kun soseutat. Anna soseen jäähtyä. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri samalla sekoittaen. Sekoita lopuksi mangosose sähkövispilällä sekoittaen joukkoon. Laita mousse tarjoulu maljoihin tai pursota muffinien päälle tai käytä kakun väliin.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Taivaallisen näköinen pehmeä mousse! 🙂 Nam! Voin kuvitella, että suklaan kanssa ollut verraton yhdistelmä! 🙂