17.5.2015
1 litra laktoositonta maitojuomaa
1 purkki 200g laktoositonta appelsiini rahkaa ( voit käyttää myös muita makurahkoja tai maitorahkaa)
4,5 dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1dl sokeria
2 kananmunaa
0,5 dl rypsiöljyä tai sulaa voita tai margariinia
Vinkki! voit jättää kananmunat pois taikinasta jos teet muna allergikolle pannukakkua, tällöin voit lisätä hieman öljyn/rasvan määrää.
Laita rahka kulhoon ja sekoita vispilällä. Kaada sekaan maito ja riko kananmunat yksitellen sekaan ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita maidon ja rahkan sekaan. Kaada lopuksi joukkoon öljy/rasva ja sekoita. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 c asteessa noin puoli tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä