12.12.2014
Karpaloiset suklaariisimurot
noin 12 kpl
Ainekset:
100g kookosrasvaa
2,5dl kaakaotomusokeria
1rkl tummaa kaakaojauhetta
2tl vanilja sokeria
1dl pehmeitä karpaloja (kuivatut karpalot)
1dl rusinoita
51/2dl riisimuroja
Muffinssi vuokia tai mini muffinsivuokia
Valmistus
Sulata kookosrasva kattilassa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään kaakaotomusokeri, vaniljasokeri ja kaakao jauhe ja sihtaa samalla sekoittaen jäähtyneen kookosrasvan sekaan. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita joukkoon riisimurot, karpalot ja rusinat.
Nostele seos lusikan avulla muffinivuokiin ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä