31.10.2013
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja nosta jäähtymään. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa siten, että sokeri on täysin liuonnut veteen. Ota kattila pois liedeltä ja lisää glukoosisiirappi joukkoon ja sekoita hyvin hetken ajan. Voit laittaa hetkeksi jäähtymään kylmään vesihauteeseen. Glukoosi, sokeri ja vesiseos on jäähtynyt mutta ei ole polttava niin voit lisätä sen suklaaseen. Sekoita massa lastalla käännellen ja kun rakenne on sellainen kiiltävä, joustava ja tasainen niin se on valmis. Massa jähmettyy nopeasti kun siirappi ja suklaa sekoittuu keskenään.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ensimmäinen kuva on teko vaiheesta ja toiset kuvat on föönauksen jälkeen kun halusin kiiltävän ja tasaisen pinnan. toimi kokeilu 🙂