14.11.2013
Ainekset
4 Kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kuorrute 1.
Kermaa 1,5 dl
Mansikkaa 150 g
rahkaa 100 g
kuorrute 2.
koristelu
mansikkapalanen
valkosuklaakoristelu
Aloita vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 8- 10 min.
Kumoa kääretorttu sokeroidulle leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi sekä survo mansikat ja yhdistä
ne keskenään. Lisää rahka mansikkakerman sekaan ja sekoita. Levitä kääretortun päälle tasaiseksi kerrokseksi ja kääri tiukalle rullalle.
Ota pieni astia kuumaa vettä sekä pyyhe. Kasta lusikka kuumassa vedessä ja kuivaa nopeasti.
Pyöritä lusikalla moussesta pallonmuotoisia paloja ja laita kääretortun päälle. Koristele mansikalla sekä valkosuklaalla, nauti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos kommentista 😀