2.11.2013
Raaka- aineet
1 dl kermaa
0,5 dl siirappia
0,5 dl tomusokeria
0,5 tl vaniljaa
100 g kookoshiutaleita
Kuorrute
150- 200 g suklaa
Kiehauta kerma, vanilja, siirappi sekä tomusokeri n. 4- 7 min. Kun seos on paksu, niin ota liedeltä pois ja lisää kookoshiutaleet. Anna jäähtyä. Kun on kookosmassa jäähtynyt niin voit halutessa pyöritellä erilaisia muotoja tai paloja. Laita jääkaappiin lepämään n. 30 min. Laita suklaa vesihauteeseen tai mikroon ja sulata. Massasta tehdyt muodot voi kastaa tai upottaa sulassa suklaassa ja laittaa leivinpaperille kylmään. Koristeluun mielikuvitusta 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
🙂