2.9.2017
n. 5 kappaletta
Taikina:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1dl perunajauhoja
½ dl vehnäjauhoja
1½tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Kostutus:
appelsiinimehu
Täyte:
1,5 dl vispikermaa
150 g maitosuklaata
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
Kuorrutus:
valkoinen vaniljamassa
musta vaniljamassa
Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. ja sitten lisää munavaahtoon. Kaada seos pellille ja levitä tasaiseksi. Paista 220 asteessa noin 5-10 minuuttia tai kunnen on kullanruskea. Kumoa kakkupohja sokeroidulle leivinpaperille ja leikkaa kahdeksaksi suorakulmioksi.
Sitten suklaatäyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa ja sekoita se tuorejuuston kanssa vatkaimella. Lisää kermavaahto seokseen. Lopuksi lisää sokeri. Levitä täyte kakkupohjan päälle ja laita toinen kakkupohja päälle. Jätä täytettä vähän ja levitä se pinnalle vähän.
Kaulitse valkoinen vaniljamassa ohueksi. Jaa viiteen osaan. Nosta vaniljamassa kakun päälle ja painele se. Leikkaa ylimääräinen vaniljamassa.
Kaulitse musta vaniljamassa ohueeksi. Leikkaa pandan nenä, silmät, korvat ja pilkut. Koristele niillä kakku. Tein myös seepran 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi miten suloiset kaverukset! 🙂 Tässäpä ihana veikeä idea lastenkutsuille, jokainen saa todella oman pienen kakku kaverinsa! 🙂