4.3.2018
n. 40 kappaletta
250g valkosuklaata
Nutellaa
Folio konvehtivuokia
Sulata noin 100g valkosuklaata mikrossa. Laita folio konvehtivuokiin pohjallinen valkosuklaata. Laita hetkeksi jääkaappiin niin että valkosuklaa kovettuu. Ota ne pois jääkaapista. Ota pieniä nokareita Nutellaa ja laita konvehdin keskelle niin että Nutella ei koske reunoja. Laita ne vielä takaisin jääkaappiin. Kun nutella on kovettunut vähän niin ota pois jääkaapista.
Sulata loput valkosuklaa mikrossa. Kaada valkosuklaata nutellan päälle niin että se peittyy. Laita jääkaappiin että kovettuvat kunnolla.
Itse tein myös toisenlaisia. Niissä myös oli valkosuklaa pohja ja sen päällä oli vain nutellaa. Jos teet niitä niin laita ne jääkaappiin pidemmäksi aikaa kun ne toiset.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
mari-johanna: Kiitos!🙂 Nämä kyllä sopivat hyvin eri juhlapyhiin ja näitä oli myös kiva tehdä.🙂