21.11.2018
n. 15 kappaletta
Taikina:
10g hiivaa
1½ dl vettä
2½ dl vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä
½ tl sokeria
½ tl suolaa
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola ja viimeisenä öljy. Liuota hiiva lämpimän veteen. Lisää hiivavesi takinaan ja vaivaa hyvin. Anna taikinan nousta yli 30 minuuttia.
Jaa taikina noin 15 osaan. Ota yhdestä pienestä taikinan palasta vielä pala sivuun (siitä tulee välikerrokset). Kaulitse taikina ohueeksi ja paina muffinssipeltiin. Levitä tomaattikastiketta ja lisää täytteitä. Kaulitse alussa sivuun laitettu taikinan pala ja laita välikerros täytteiden päälle. Lisää täytteet ja juusto. Tee tämä uudelleen niin kauan kuin taikinaa riittää. Paista 250 asteessa 5-10 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Kiitos Kinuskiemo!🙂