31.10.2017
n.30 kappaletta
Taikina:
100g voita
1 dl sokeria
1 muna
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
½ dl kaakaojauhetta
Koristelu:
100g maitosuklaata
200g valkosuklaata
Sulata maitosuklaa mikrossa. Tee pieniä palloja leivinpaperin päälle ja vedä hammastikulla pallosta jalkoja. Laita jääkaappiin kovettumaan.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna joukkoon sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää se voi-sokeri seokseen muutamassa erässä. Laita n. 30 minuutiksi jähmettymään jääkaappiin. Kaulitse taikina käyttäen jauhoja apuana. Ota taikinasta muotilla ympyröitä. Paista 200 asteessa n. 6-8 minuuttia. Anna jäähtyä hetken.
Sulata valkosuklaa mikrossa. Kasta puolet keksistä suklaaseen. Nosta takaisin leivinpaperille. Ota hämähäkit pois jääkaapista ja asettele niitä valkosuklaan päälle. Laita keksit hetkeksi jääkaappiin niin että valkosuklaa kovettuu.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Että osaavat hämähäkit olla herkullisia! Nämä keksit sulavat suussa. Nam! 🙂