23.12.2014
4 valkuaista
3 dl sokeria
60g suklaata
0,5 tl kardemummaa
1 tl kanelia
Tarkemmat ohjeet marengin valmistusvaiheisiin löydätte itse Kinuskin ohjeesta ”suklaamarengit”, Itse lisäsin suklaan sekaan ennen sulatusta mausteet.
Tuoksu oli huumaava jo suklaan sulaessa, mutta uunista ulos tullessa kerrassaan hurmaavat. Jos ei halua kardemummaa ja kanelia satunnaisesti sattumina niin kannattaa sekoittaa sokerin seassa valkuaisvaahtoon jo alkuvaiheessa. Suklaa pyöräytetään vain muutaman kerran vaahtoon joten suklaan seassa mausteet jäävät sattumiksi toisaalle enemmän kuin toisaalle. Minun makuuni se oli juuri. Makua voi varioida myös esim minttusuklaalla, pätkiksellä, da-capolla jne.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Nämä tekivät lähipiirissä niin hyvin kauppansa, että itse kerkesin maistaa vain kaksi ja muut menikin jakoon 😀 Pukki toi lahjaksi uuden vatkaimen ja muffinivuokaa, ja kakkuvuokaa ja vaikka mitä, niin ehkä joutuu tässä taas luovuuden orjaksi vapaapäivänä 😀