28.10.2013
Pohja
1pk (Gluteeniton, maidoton) keksi
3-4rkl Juoksevaa kasvisrasvavalmistetta
Täyte:
4 liivatelehteä
2 rkl vettä
~4dl mustaherukoita
1-1,5dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
1prk soijakermaa vaahdotettuna
1pkt Tofutti maustamaton soijalevite
Valmistus:
Valmista pohja murskaamalla keksit mahdollisemman pieneksi ja lisäämällä siihen rasva. Taputtele vuuan pohjalle (24cm irtopohja vuoka). Laita liivatelehdet likoamaan. Surruuta mustaherukat sauvasekoittimella soseeksi. Vatkaa soijakerma vaahdoksi ja lisää vaahtoon varovasti maustamaton soijalevite (levite kannattaa ensin pehmentää sekoittelemalla sitä). Lisää sokerit ja mustaherukkasose. Rutista vesipois liivatteista ja sotke liivatteet lämmitettyyn veteen ja lisää ohuena nauhana muiden sekaan hyvin sekottaen samalla.
Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin 3h tai yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Hienoa,että olet julkaissut tällaisen herkun ja vielä maidottomana ja gluteenittomana. Tälle reseptille on varmasti käyttöä.