25.9.2016
Muruseos:
150 g margariinia
1 dl sokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl kardemummaa
1 kananmuna
1 dl piimää
Päälle:
3-4 dl karviaisia
1-2 rkl hyytelösokeria
muruseosta
Voitele piirakkavuoka ( n. 24 cm) Sulata margariini. Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään ja lisää joukkoon sulatettu vähän jäähtynyt margariini. Sekoita ainekset murumaiseksi seokseksi. Ota muruseoksesta 1 1/2 dl erilleen. Yhdistä piimä ja muna keskenään ja lisää seos taikinaan. Kaada piirakkavuokaan. Ripottele karviaiset, hyytelösokeri ja erilleen otetu muruseos taikinan päälle.
Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä