Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Menni

Mustikka-valkosuklaajuustokakku

28.10.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_mustikka-valkosuklaajuustokakku.2_600x600.jpg

Pohja:

200 g Digestive-keksejä

75 g margariinia


Täyte:

4 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g Pandan valkosuklaata

noin 0,5 litraa mustikoita (maun mukaan lisää)

6 liivatetta

0,5 dl vettä

esim. rouhittua valkosuklaata ja mustikoita koristeeksi

1.) Murskaa keksit esimerkiksi tehosekoittimessa. Sulata margariini ja sekoita keksimuruihin. Painele irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle melko kevyin ottein.

2.) Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja mustikat. Tarkista maku ja lisää halutessasi lisää mustikoita ja sokeria. Valkosuklaa on sen verran makeaa, että sokeria harvemmin tarvitsee lisätä.

3.) Kiehauta puoli desilitraa vettä ja sekoita siihen kylmässä vedessä liotetut liivatteet. Lisää hieman jäähtynyt liivateseos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin 3 tuntia tai mielellään yön yli.

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_DSC09684_400x400.jpgMenniBoston Chocolate Cake
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_DSC09362.3_400x400.jpgMenniVadelmajuustokakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_?post_type=kinuski_post&p=19467_400x400.MenniBanaanikakku
1
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_?post_type=kinuski_post&p=19467_400x400.MenniUllan helppo suklaakakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_?post_type=kinuski_post&p=19467_400x400.MenniBest ever brownies
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/799_kakku.2_400x400.jpgMenniLime-sitruunajuustokakku

Kommentit (7)

Menni
Kinuskileipomo Menni
4.2.2014 11:38

kakku-koira: Hieno juttu! Pitää joskus itsekin kokeilla rahkaa juustokakkujen keventäjänä. 🙂

kakku-koira
Kinuskileipomo kakku-koira
31.12.2013 19:53

Kokeilin tätä kakkua ja tuli kyllä paljon kehuja:) Muuten tein reseptin mukaan, mutta puolet kermasta korvasin rahkalla. Ja koristelu oli kyllä ihanan helppo tehdä, mutta silti super hieno=D

Menni
Kinuskileipomo Menni
6.11.2013 18:59

Koristelun yksinkertaisuus johtuu lähinnä siitä, että en oikein osaa tehdä mitään hienoja koristeita esimerkiksi sokerimassasta tai marsipaanista. 😀 Onneksi marjoilla ja suklaalla voi kuitenkin koristella ihan hienosti!

leipuri neiti
Kinuskileipomo leipuri neiti
29.10.2013 18:01

ihanan näköinen pitäisi heti päästä maistamaan.

Liisukka
29.10.2013 14:08

Syötävän herkullisen näköinen! Tykkään tuosta, että mustikat ja suklaat on vain kasattu kakun päälle. Ei liian fiini, tätä uskaltaa mennä rohkeasti maistamaan. 🙂

Menni
Kinuskileipomo Menni
28.10.2013 17:57

Kiitos. 😀 Itse asiassa laitoin kakun päälle pelkkiä (hiukan sokeroituja) pakastemustikoita suoraan rasiasta. 🙂 Ei tosin olisi hassumpi idea tehdä sen sijaan vaikka mustikkasiirappia.

Tää-Haikuri
28.10.2013 17:06

Ihana kuorrutus! Valkosuklaamurenet ja mustikat toimii varmaan loistavasti yhteen. Miten mustikkakuorrutteen teit?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa