3.11.2013
185 g voita tai margariinia
185 g parasta tummaa suklaata (itse käytän aina taloussuklaata, joka toimii myös)
1 1/3 dl jauhoja
1 dl kaakaojauhetta
50 g maitosuklaata
3 munaa
3 1/4 dl sokeria
1. Sulata voi ja tumma suklaa kattilassa tai varovasti mikrossa. Jäähdytä.
2. Pilko maitosuklaa rouheeksi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
3. Kaada suklaa-voiseos vaahtoon ja sekoita varovasti. Sekoita jauhot ja kaakaojauhe siivilän läpi joukkoon. Lisää suklaarouheet.
4. Paista 180-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 minuuttia. Käytä matalareunaista, suorakaiteen muotoista (tms.) vuokaa. Voitele vuoka tai vuoraa se leivinpaperilla ennen paistamista.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Maria-Riitta ja Menni hei!
Huomasin viestittelynne, ja päätin tulla vinkkaamaan Kinuskikissan hyvästä vuokien muunnostaulukosta. Sen avulla pystytte laskemaan helposti Maria-Riitalle tarvittavat aineet. Tiedossa tarvitsee olla vain vuoan koko josta lähdetään liikkeelle ja vuoan koko mihin aineet halutaan riittämään.
https://www.kinuskikissa.fi/vuokien-muunnostaulukko/