9.11.2013
Vuoka: pyöreä vuoka (Ø 20 cm)
Pohja: Kiille: |
Jos käytät reunavuokaa, sivele sen reunoille kasviöljyä – näin kakku irtoaa vuoasta helposti. Pyöreän vuoan reunoille voi kiertää myös reunakalvon tai leivinpaperisuikaleen.
Murskaa dominot täytteineen tehosekoittimessa tai kaulimella. Sulata margariini kattilassa ja lisää keksimurska joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Painele seos vuoan pohjalle (reunavuoan kanssa aseta se tarjoilulautasen päälle).
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Raasta appelsiinien kuori ja purista tarvittava määrä mehua. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita vaahdon joukkoon kuoriraaste, appelsiinituorejuusto ja mangosose. Kuumenna appelsiinimehu kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Jäähdytä hetki ja sekoita muutamassa erässä ohuena nauhana kaataen täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa kolme tuntia.
Laita kiilteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Lämmitä ½ dl smoothiesta kattilassa ja sulata joukkoon liivatteet. Sekoita lopun smoothien joukkoon ja kaada täytteen päälle. Anna hyytyä kylmässä pari tuntia.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. (Ilman leivinpaperia/reunakalvoa: työnnä palettiveitsi tai ohut lasta kakun ja reunan väliin ja kierrä sillä ensin kakun ympäri, jotta kakku irtoaa.)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tää on ihan sairaan hyvää! Nams 🙂