6.11.2013
200 g leivontamargariiniä tai voita
6 dl vehnäjaujoja
2 dl sokeria
2 tl soodaa
1 tl neilikaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
3 dl rusinoita
3 dl piimää
2 dl siirapia
1 voitele ja korppujauhota rengasvuoka (tilavuus 2 l).
2 sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä.sekoita vehnäjauhot sokeri sooda mausteet ja rusinat puuhaarukalla
keskenään . lisää piimä siirappi ja lopuksi rasva. sekoita ainekset puuhaarukalla juuri ja juuri sekaisin etei
taikina sitkisty.
3 kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alimalla tasolla noin 60 minuuttia.
kumoa kakku hieman jäähtyneenä ritilälle. kakku säilyy pitkään mehevänä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä