Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo piku

piimäkakku

6.11.2013

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/10307_piimäkakku_600x600.jpg

200 g       leivontamargariiniä tai voita
6 dl           vehnäjaujoja
2 dl           sokeria
2 tl            soodaa
1 tl            neilikaa
1 tl            kanelia
1 tl            inkivääriä
3 dl           rusinoita
3 dl           piimää
2 dl           siirapia

1         voitele ja korppujauhota rengasvuoka (tilavuus 2 l).

2       sulata rasva ja anna sen hieman jäähtyä.sekoita vehnäjauhot sokeri sooda mausteet ja rusinat puuhaarukalla
keskenään . lisää piimä siirappi ja lopuksi rasva. sekoita ainekset puuhaarukalla juuri ja juuri sekaisin etei
taikina sitkisty.

3       kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alimalla tasolla noin 60 minuuttia.
kumoa kakku hieman jäähtyneenä ritilälle. kakku säilyy pitkään mehevänä.

Kategoriat

Kahvikakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/10307_kääretorttu_400x400.jpgpikuunelmakääretorttu
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/10307_piimäkakku_400x400.jpgpikupiimäkakku
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/10307_kuppikakku_400x400.jpgpikukuppikakku
2

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa