2.11.2013
AINEKSET
Pohja:
– 4 kananmunaa
-1,5 dl sokeria
-1 dl ohrakasta
-0,5 dl leivontakaakaojauhetta
-1 tl leivinjauhetta
Täyte:
-4 dl vispikermaa
-2 pk Philadelphia suklaatuorejuustoa (Marabou)
-2 banaania
-n. 200g taloussuklaata
Valmistusohje:
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen vaahtoon.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
4. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Viipaloi banaanit.
6. Lisää kermaan tuorejuusto ja osa rouhitusta suklaasta.
7. Levitä seosta pohjalevylle, jätä hiemän sivuun päällistä varten. Ripottele viipaloidut banaanit.
8. Rullaa torttu ja levitä loppu seos päälle. Koristele rouhitulla suklaalla.
HUOM!
Anna tortun vetäytyä hetken jääkaapissa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Näyttää hyvältä ja kokeiluun lähipäivinä 🙂