Kinuskileipomo Marjatassu

Kategoria: Kääretortut Nähty 13712 kertaa
 
02.11.2013
 
3 kommenttia

LUKIJAN RESEPTISuklaa-banaanikääretorttu


Tämä on saatu eräältä ystävältäni, joka on ottanut ohjeen vissiin netistä, mutta ilman häntä en olisi
ikinä saanut tai löytänyt tätä ohjetta, joten kiitokset hänelle. Kuvassa kääretorttu on puolitettu, koska minulla
ei ole pitkulaista astiaa. Itse en raastanut suklaata, vaan leikkasin veitsellä.

AINEKSET

Pohja:
– 4 kananmunaa
-1,5 dl sokeria
-1 dl ohrakasta
-0,5 dl leivontakaakaojauhetta
-1 tl leivinjauhetta

Täyte:
-4 dl vispikermaa
-2 pk Philadelphia suklaatuorejuustoa (Marabou)
-2 banaania
-n. 200g taloussuklaata

Valmistusohje:
1. 
Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen vaahtoon.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
4. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Viipaloi banaanit.
6. Lisää kermaan tuorejuusto ja osa rouhitusta suklaasta.
7. Levitä seosta pohjalevylle, jätä hiemän sivuun päällistä varten. Ripottele viipaloidut banaanit.
8. Rullaa torttu ja levitä loppu seos päälle. Koristele rouhitulla suklaalla.

HUOM!
Anna tortun vetäytyä hetken jääkaapissa!