2.11.2013
AINEKSET
Pohja:
– 4 kananmunaa
-1,5 dl sokeria
-1 dl ohrakasta
-0,5 dl leivontakaakaojauhetta
-1 tl leivinjauhetta
Täyte:
-4 dl vispikermaa
-2 pk Philadelphia suklaatuorejuustoa (Marabou)
-2 banaania
-n. 200g taloussuklaata
Valmistusohje:
1. Vaahdota munat ja sokeri
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen vaahtoon.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
4. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Viipaloi banaanit.
6. Lisää kermaan tuorejuusto ja osa rouhitusta suklaasta.
7. Levitä seosta pohjalevylle, jätä hiemän sivuun päällistä varten. Ripottele viipaloidut banaanit.
8. Rullaa torttu ja levitä loppu seos päälle. Koristele rouhitulla suklaalla.
HUOM!
Anna tortun vetäytyä hetken jääkaapissa!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Näyttää hyvältä ja kokeiluun lähipäivinä 🙂