29.10.2013
AINEKSET
– 100g voita
– 2 munaa
– 2 ½ dl sokeria
– 1 ½ dl vehnäjauhoja
– 6 rkl leivontakaakaojauhetta
– 1 tl vaniljasokeria
– n. 1 dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Sulata voi kattilassa.
Ota kattila liedeltä ja sekoita voisulaan munat ja sokeri.
Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot,kaakaojauhe ja vaniljasokeri.
Lisää jauhoseos taikinaan.
Sekoita varovasti joukkoon melkein koko pähkinärouhe, jätä vähän koristeluun.
Jaa taikina leivosvuokiin ja ripottele päälle loput pähkinärouheesta.
Paista uunin keskitasolla 15 min ja anna jäähtyä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5607 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2541 tähteä
Brookies
1814 tähteä
Britakakku
1519 tähteä