3.11.2013
AINEKSET
– 2 munaa
-1½ dl sokeria
– 1 tl vaniljasokeria
– 1 dl rypsi-tai auringonkukkaöljyä
– 3½ dl vehnäjauhoja
– 1½ tl leivinjauhetta
– 1½ dl maitoa
– n. 3 dl mustikoita
Koristeluun:
-n. 100g valkosuklaata sulatettuna
– mustikoita
VALMISTUSOHJE
1. Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen
2. Vatkaa munat,sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää öljy.
3. Sekoita toisessa kulhossa leivinjauhe jauhoihin ja kääntele jauhoseos lusikalla varovasti munavaahtoon. Lisää maito.
4. Sekoita joukkoon mustikat. Jaa seos muffinivuokiin ja paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
5. Anna muffinien jäähtyä ja sulata sillävälin suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
6. Annostele valkosuklaasulaa lusikalla muffineille ja koristele mustikoilla.
7. Nauti!!
Muffinit kannattaa säilyttää jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Mukavaa kuulla!