Kinuskileipomo MariStella

Kategoria: Klassikot Nähty 33959 kertaa
 
28.10.2013
 
1 kommentti

LUKIJAN RESEPTIMaailman paras kostea suklaakakku


Kaverin juhlia varten tehty uusi kokeilu, josta tuli satumaisen hyvää 🙂

MariStellan helppo kostea suklaakakku

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhoja

1 tl suolaa

2 dl kaakaojauhetta (ei sokeroitua)

3,2 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

1 levy fazerin tummaa suklaata appelsiini crisp rouhittuna epämääräisesti

2 dl sulatettua voita (saa olla suolaista)

4 munaa

1 dl espressokahvia

Valmistusohjeet:

1. Yhdistä kuivat aineet sekaisin.
2. Yhdistä märät aineet sekaisin.
3. Yhdistä kuivat ja märät aineet toisiinsa. Sekoittele.
4. Korppujauhota täytekakkuvuoka (n. 17 cm halkaisija)

5. Paista 180 asteessa 25-30 min.

VINKKI: Mikäli paistat kakkua liian pitkään ja kakusta tulee kostean sijasta jo tiiviimpi, kostuta parilla lusikallisella maitoa ja laita väliin appelsiinimarmeladia. Näin kakku on pikakostutettu uudelleen.