Kinuskikumppani
Maailman paras kostea suklaakakku
Leipomo: MariStellaMariStellan helppo kostea suklaakakku
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhoja
1 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta (ei sokeroitua)
3,2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 levy fazerin tummaa suklaata appelsiini crisp rouhittuna epämääräisesti
2 dl sulatettua voita (saa olla suolaista)
4 munaa
1 dl espressokahvia
Valmistusohjeet:
1. Yhdistä kuivat aineet sekaisin.
2. Yhdistä märät aineet sekaisin.
3. Yhdistä kuivat ja märät aineet toisiinsa. Sekoittele.
4. Korppujauhota täytekakkuvuoka (n. 17 cm halkaisija)
5. Paista 180 asteessa 25-30 min.
VINKKI: Mikäli paistat kakkua liian pitkään ja kakusta tulee kostean sijasta jo tiiviimpi, kostuta parilla lusikallisella maitoa ja laita väliin appelsiinimarmeladia. Näin kakku on pikakostutettu uudelleen.
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (1)
Tällaista kosteaa suklaakakkua ei voi vastustaa. Todennäköisesti jo huomenna täytyy päästä kokeilemaan.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta