28.10.2013
MariStellan helppo kostea suklaakakku
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhoja
1 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta (ei sokeroitua)
3,2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 levy fazerin tummaa suklaata appelsiini crisp rouhittuna epämääräisesti
2 dl sulatettua voita (saa olla suolaista)
4 munaa
1 dl espressokahvia
Valmistusohjeet:
1. Yhdistä kuivat aineet sekaisin.
2. Yhdistä märät aineet sekaisin.
3. Yhdistä kuivat ja märät aineet toisiinsa. Sekoittele.
4. Korppujauhota täytekakkuvuoka (n. 17 cm halkaisija)
5. Paista 180 asteessa 25-30 min.
VINKKI: Mikäli paistat kakkua liian pitkään ja kakusta tulee kostean sijasta jo tiiviimpi, kostuta parilla lusikallisella maitoa ja laita väliin appelsiinimarmeladia. Näin kakku on pikakostutettu uudelleen.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tällaista kosteaa suklaakakkua ei voi vastustaa. Todennäköisesti jo huomenna täytyy päästä kokeilemaan.