Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Maailman paras kostea suklaakakku

Leipomo: MariStella
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

MariStellan helppo kostea suklaakakku

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhoja

1 tl suolaa

2 dl kaakaojauhetta (ei sokeroitua)

3,2 dl sokeria

2 dl fariinisokeria

1 levy fazerin tummaa suklaata appelsiini crisp rouhittuna epämääräisesti

2 dl sulatettua voita (saa olla suolaista)

4 munaa

1 dl espressokahvia

Valmistusohjeet:

1. Yhdistä kuivat aineet sekaisin.
2. Yhdistä märät aineet sekaisin.
3. Yhdistä kuivat ja märät aineet toisiinsa. Sekoittele.
4. Korppujauhota täytekakkuvuoka (n. 17 cm halkaisija)

5. Paista 180 asteessa 25-30 min.

VINKKI: Mikäli paistat kakkua liian pitkään ja kakusta tulee kostean sijasta jo tiiviimpi, kostuta parilla lusikallisella maitoa ja laita väliin appelsiinimarmeladia. Näin kakku on pikakostutettu uudelleen.

Kategoriat:

Klassikot
- Helppo 1

Kommentit (1)

Munkkirinkeli6.11.2013 20:03

Tällaista kosteaa suklaakakkua ei voi vastustaa. Todennäköisesti jo huomenna täytyy päästä kokeilemaan.

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa