23.4.2017
Lohimunakasmuffinssit
(24 kpl minikokoisia)
Ainekset:
4 kananmunaa
25 g sulatettua voita
4 rkl ranskankermaa (reilu 1/2 dl)
1 keskikoinen sipuli/pätkä purjoa/3 kevätsipulia varsineen
150 g kylmäsavulohta
100 g juustoraastetta
n. 1 1/2 dl hienonnettua tuoretta tilliä
mustapippuria
Yhdistä sulatettu voi ja kananmunat kevyesti vatkaten. Sekoita myös ranskankerma huolellisesti joukkoon.
Silppua sipuli (voit halutessasi hieman kuullottaa sipulia paistinpannulla, jotta se pehmenee. Tai lämmittää hetken aikaa mikrossa).
Silppua myös kylmäsavulohi pieniksi paloiksi. Sekoita sipuli, lohi ja juustoraaste kananmunaseoksen joukkoon.
Mausta lopuksi hienonnetulla tillillä ja ripauksella mustapippuria.
Voitele/öljyä minimuffinssipellin kolot ja jaa munakastaikina koloihin.
Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Anna munakkaiden hetken jäähtyä ja irrota ne sitten koloistaan esim. pyöreäkärkisen veitsen avulla. Koristele halutessasi tillillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Soo, soo, soo…taasko sinä, mari-johanna, siellä liitelet! Laskeudupa nyt alas sieltä rauhoittumaan. 😄
Kiitos kommentistasi! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Valmistus on helppoa ja nopeaa.