9.8.2015
Perinteiset baobab-mehujäät
0,5 l kuumaa vettä
2,5 dl baobab-jauhetta
1,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl punaista maitoa
1. Sekoita keskenään kuuma vesi ja baobab-jauhe sakeaksi nektariksi.
2. Lisää muut ainekset hyvin sekoittaen.
3. Kaada seos pieniin muovipusseihin haluamasi kokoisina määrinä.
4. Jäädytä pakastimessa mielellään yön yli.
5. Puraise pussin kulma rikki ja imeskele herkku sieltä perinteiseen afrikkalaiseen tapaan.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos kivoista kommenteista!
Bambuhai: Mieheni asui lapsuudestaan suuren osan Senegalissa, koska hänen perheensä oli siellä lähetystyössä. Vihdoin viime vuonna pääsimme käymään perheenä mieheni lapsuuden maisemissa ja saimme samalla näyttää myös lapsillemme, missä ihmeessä isä on oikein lapsuutensa viettänyt. 🙂 Näimme ja koimme matkalla kaikenlaista ikimuistoista, mistä yksi esimerkki juurikin tuo retki pieneen maalaiskylään ja sen esikouluun. Kotiin tullessamme pää ja sydän oli täynnä toinen toistaan hienompia muistoja – ja matkalaukku mm. apinanleipäpuujauhetta. 😀