24.1.2014
Pohja:
3 munaa
1dl fariinisokeria
1,5dl sokeria
150g voita
4dl vehnäjauhoja
1,5rkl vanilliinisokeria
2tl leivinjauhetta
1,5dl maitoa
Kreemi:
100g voita
2rkl vaniljakreemijauhetta
1rkl vanilliinisokeria
5-6 kukkurallista rkl tomusokeria
2-3rkl maitoa
Päällinen:
2,5dl mansikanmakuista tomusokeria
0,5rkl voita
4rkl kuumaa vettä
Pohja: Vaahdota munat ja sokerit. Lisää voi sulatettuna, maito sekä jauhovanilliinisokeri-leivinjauheseos taikinaan. Levitä taikina leivinpaperille uuninpannulle. Paista 200 asteessa n. 15-20min. Annan pohjan jäähtyä.
Kreemi: Mittaa pehmeän voin joukkoon kuivat aineet ja vatkaa vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Vatkaa lopuksi vielä maito joukkoon. Levitä jäähtyneen tortun päälle.
Päällinen: Sekoita tomusokeri, sulatettu voi ja kuuma vesi sekaisin. Levitä kreemin päälle. Halutessasi voit vielä koristella, miten haluat.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Selvä 🙂