26.9.2017
SUKLAA-POPCORN JUUSTOKAKKU
Pohja:
50g voita
130g suklaata
n.0,7l (n.60g) popcornia
Täyte:
1prk vispikermaa
1prk maustamatonta tuorejuustoa
150g tumma suklaata
0,5-1dl sokeria
1,5tl van.sokeria
Valmista ensin popcornit (mikrossa tai kattilassa). Vuoraa vuoka (24cm) leivinpaperilla.
Sulata voi ja suklaa samassa astiassa mikrossa (ei täydellä teholla). Sekoita isommassa astiassa popcornit ja sulatettu seos. Painele tämän jälkeen valmis seos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin jähmettymään. Voit ottaa hiukan erikseen koristelua varten popcorneja.
Sulata suklaa mikrossa ja jätä hetkeksi jäähtymään. Vispaa kerma kovaksi vaahdoksi.
Sekoita keskenään tuorejuusto ja sokerit. Lisää näiden joukkoon sulatettu suklaa. Lopuksi sekoita seos vaahdotetun kerman kanssa. Kaada valmis seos pohjan päälle ja jätä jääkaappiin jähmettymään muutamiksi tunneiksi, mielellän yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Tässä kakku vaikka lasten kemuihin! 🙂 Valmistuu helposti ja poikkeuksetta kaikki lapset tykkäävät suklaasta ja poppareista…. Varmasti hyvää, ja jos kääntää maitotuotteet kasvipohjaisiksi ja käyttää vegaani suklaata, niin saa vielä vegaanisenkin kakun. Todella näppärä kakku! 🙂