10.1.2014
HELPPO KATKARAPUPIIRAKKA
Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1dl grahamjauhoja
125g pehmeää margariinia
200g levittyvää koskenlaskija-juustoa
Täyte:
200g katkarapuja
n. ½dl silputtua tilliä
½-1tl sitruunapippuria
½tl suolaa
1prk kermaviiliä
2 kananmunaa
+ juustoraastetta piirakan päälle, koristella voi mm. auringonkukansiemenillä
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Nypi pohjan aineet tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina n. 26 senttisen voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita täytteen aineet sekaisin. Kaada täyte pohjan päälle.
Ripottele pinnalle tasainen kerros juustoraastetta.
Paista kunnes täyte on täysin hyytynyt, noin 30-40 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä