2.1.2015
100 g kookkosrasvaa
2 dl tomusokeria
3/4dl tummaa kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
7,5 dl riisimuroja
Sulata kookkosrasva, selkoita joukkoon tomusokeri, kaakaojauhe, vaniljasokeria ja riisimurot.
Lusikoi seoksesta esim. muffinivuokiin nokareita ja jäähdytä. Säilytä tiiviissä rasiassa pakkasessa.
Voit koristella ennen jäähdytystä esim. nonmparelleilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minullakin tapana tehdä muffinivuokiin ja nämäkin tein. Pakasteessa kun kävivät niin vuoat eivät tahdo mukana pysyä, joten suosiolla poistin ennen tarjolle laittoa 🙂