13.1.2018
1 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
1 dl sulatettua voita
1 dl ruokosokeria
0,5 dl fariinisokeria
2,5 dl gluteeniton jauhoseos (semper fin mix)
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1,5 dl mustikoita
Sulata voi, anna jäähtyä hetki
Sekoita kuivat aineet keskenään ja niihin mustikat
Sekoita kerma ja maito. Lisää kermamaito seokseen jäähtynyt voisula.
Sekoita kerma-maito-voi seokseen jauhomustikkaseos.
Jaa 12 muffinivuokaan.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Tässä on tarjolla komeasti kohonnut maukkaan näköinen muffinssi. Ja kun valmistus vielä on ollut nopeaa ja helppoa, niin kaikki tärkeimmät vaatimukset ovat kasassa. Yksi toivomus silti olisi, kupponen kahvia! Kohta ilmestyy, uskoisin. Sitten herkutellaan! 🙂