21.6.2015
1 pkt marie keksejä
vettä, keksien kostutukseen
1 prk valio valkosuklaa lime rahkaa, muutkin maut käyvät
2 dl kuohukermaa
tomusokeria maun mukaan
100g hilloa
koristeluun marjoja
Vaahdota kerma, lisää joukkoon Valion maustettu rahka ja maun mukaan tomusokeria.
Kastele Marie keksi yksikerrallaan kupissa olevaan veteen ja laita reunalliseen tarjoiluastiaan vierivieren kasteltuja keksejä.
Kunnes kerros on valmis, lisää hilloa ja hillon päälle kermaseosta.
Kostuta jälleen kermaseoksen päälle uusi kerros keksejä, hilloa ja kermaa. Jatka niin kauan kun keksejä ja kermaa riittää. Itsellä tuli kolme keksi kerrosta.
Viimeinen kerros on kermaseos kerros, koristele marjoilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kauanko kakun tulee vetäytyä vai onko heti valmis syötäväksi?