30.12.2014
Kun olin lapsi, meillä oli tapana aina tapaninpäivänä käydä sukulaisten
luona kylässä.Inhokki juttuna mieleeni noista käynneistä jäi ehdottomasti
lipeäkalan syönti.En muuten edelleenkään pidä siitä.Mutta sitten taas kahvipöytään
meille lapsille tehtiin aina iso kipollinen näitä herkkuja.Kummasti vaan kun tuli
kotiinlähdön aika kippo oli aina tyhjentynyt….
Tarvitset:
75g margariinia
200g suklaalevyn
7dl riisimuroja
Tee näin:
Sulata margariini ja suklaa tasaiseksi massaksi kattilassa pienellä lämmöllä.
Sekoita seosta välillä.Mittaa murot kulhoon ja kaada suklaa-rasva seos murojen
päälle.sekoita aineet keskenään ja jaa muro-suklaa seos pieniin vuokiin.
Laita vuoat jääkaappiin ja säilytä kylmässä.Tästä määrästä minä sain 54 pientä
valmista herkkua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Nyt osasin etsiä makeis-osastoltasi nämä, mitä olin hakemassa 🙂 Olen vuosikymmeniä sitten nuorena äitinä näitä tehnyt silloin pienten lasteni iloksi, mutta nuorimmat lapseni eivät ole näistä päässeet ilakoimaan -jos eivät nyt aikuisina hekin tee omissa kodeissaan 🙂 Nytpä otan ohjeen talteen ja teen kouluikäisten lastenlastemme kanssa; aikuiset lastenlapset ja ihan pikkuisimmat lastenlapset eivät pääse mukaan 😀 Kun on näet kolmen ikävaiheen lastenlapsia meillä 😀